Leasing

Leasing er ofte en ideel løsning

Det kræver en behovsanalyse at afklare, hvilken leasingform der er mest oplagt for dig

 

Du kan ikke fjerne blikket fra den nye bil, der står dér og funkler i forretningen. Du er ikke bare interesseret i at komme ind bag rattet – du er mere end brændt varm på, at netop det køretøj skal være din kommende livsledsager.

Nu mangler du sådan set bare at finde ud af, hvordan du når fra punkt A til punkt B. Eller sagt med andre ord: Hvordan bliver bilen din?

Først og fremmest kan du jo overveje, om ikke leasing er vejen frem, som det har vist sig at være for rigtig mange bilister. De har også fået øjnene op for, at der er en anden – og ofte mere lønsom – måde at gøre tingene på, end at købe bilen, som man ellers altid har gjort det.

 

Inden du vælger leasing som din løsning, så skal du naturligvis forsøge at dissekere, hvad dit behov for et køretøj reelt er.

Hvor stort er dit budget? Hvad drømmer du om? Hvad er dit virkelige behov? Hvor mange kilometer har du brug for at køre årligt? Har du brug for flere end fem sæder? Kan du nøjes med to, og dermed en bil på de såkaldte papegøjeplader?

Der er mange spørgsmål, som man skal tage stilling til, og mange af dem handler helt simpelt om en behovsanalyse, som det primært er dig selv, der skal foretage. Apropos de spørgsmål, der er ridset op herover.

 

Der er også flere forskellige måder at lease et køretøj på i dag – og hos Leasing.dk er vi leveringsdygtige i det hele.

For nogle kunder kan det helt oplagte være, at man indgår en 60 måneder lang leasing-kontrakt på vilkår, der kaldes finansiel leasing. For andre vil det være langt mere relevant at lave en såkaldt mini-leasing-aftale, som minimum har en måneds varighed.

Det kan også være, at det er en helt tredje eller fjerde leasingløsning, som passer bedst til de krav og det behov, som du har.

Når det drejer sig om biler, så handler det ofte om at få skabt en synergi mellem ens behov og ens drømme. Det er to parametre, der ikke nødvendigvis hænger sammen – men det er LEASING DK’s erfarne og dygtige personale trænet i at pejle sig ind på.

Hos LEASING DK har alle en baggrund i bilverdenen – og vi ved, hvad der rører sig i branchen.

 

Her er en kort skitsering af de forskellige former for leasing, som LEASING DK opererer med:

 

Operational Leasing: Du får fast ydelse og fuld brugsret over bilen – og der er ingen risiko i forhold til restværdien!

Operational Leasing +: Du får alle de mange fordele, som der er ved Operationel Leasing – men med Operationel Leasing + har du mulighed for selv at vælge, om du vil beholde bilen efter endt leasing eller ej.

Finansiel Leasing: Der er fuld brugsret over bilen og en fast ydelse over en periode. Efter endt leasing skal bilen sælges til tredjepart.

Flex Leasing: En særlig form for leasing, der især er målrettet kunder, som ønsker meget dyre biler i kortere perioder. Det kan være en kunde, som ønsker en lille vaks og åben bil i sommermånederne – og en stor firhjulstrækker til den mørke tid.

Split Leasing: En leasing-form hvor virksomheden og den enkelte ansatte kan deles om at betale ydelserne.

Re Leasing: Det drejer sig om leasing af biler, der tidligere har været leaset ud – det er lig med lavere ydelse. Vi garanterer en skarp pris, hurtig levering og et lavere skattegrundlag.

Mini Lease: Der er virkelig fuld fleksibilitet over Mini Lease. Du får mulighed for at lease bil i en kort periode, hvis det er dét, der er dit behov. En god løsning til korte ansættelser, spidsbelastninger eller prøveperioder.

 

 

OM BJARNE NIELSEN:

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største kæder af bilforretninger. Koncernen driver ti bilhuse på tværs af landet. Derudover omfatter koncernen leasingselskabet LEASING DK, bilforretningen Motorpoint samt Danmarks største bilhus, Bilernes Hus, der ligger i Silkeborg. Samlet set beskæftiger koncernen mere end 500 medarbejdere. Bjarne Nielsen A/S er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, KIA, Renault, Volvo, Dacia og Mazda. Læs mere om Bjarne Nielsen A/S på www.bn.dk.