Volvo V90

Den velkendte Volvo Stationcar

Med en kombination af luksus, innovativ teknologi og naturlige materialer får du en bil der lever op til det velkendte Volvo-design. Med en Volvo V90 får du en klassisk, men simpel stationcar som du ikke vil fortryde, at du har købt. Bilen skinner igennem både på det smarte udvendige design og på de klassiske og luksuriøse indvendige elementer. Især komforten er der arbejdet meget på i denne model fordi Volvo ved, at der sættes pris på, at man som fører og passager har den bedst mulige oplevelse. Den optimale komfort er både til at se, mærke og føle når man sidder i bilen.

 

Et væld af udstyr

Med den elegante stationcar får du ikke kun en bil der er smart i designet og som har lækker komfort, men du får også en masse smarte features som gør din glæde ved bilen meget større.

 

  • 360 graders kamera
    Din kørsel bliver lettere og mere sikker når du kan bruge det smarte 360 graders kamera. Det gør både kørsel og parkering lettere og meget mere enkel. Kameraet giver dig et overblik over bilen set fra fugleperspektiv og du kan derfor være mere sikker på ikke at ramme noget med bilen.
  • Animal detection
    Kommer du kørende i mørke hvor det kan være svært at se 100%, så hjælper din Volvo V90 dig med at komme sikkert frem. Den har en teknologi der kan opdage folk der kommer cyklende, fodgængere eller vilde dyr der nærmer sig bilen. Du vil få en hurtig advarsel og hvis du har for meget fart på, vil bilen bremse en smule af sig selv.
  • City safety teknologi
    Med innovativ teknologi får du en bil der er helt sikker at køre i. Din bil kan regne ud om du er inden for store farer, hvis du nærmer dig andre biler eller bevægelige dele på din vej. Det gælder både hvis der er bevægelige elementer for tæt på bilens front eller bilens bagende.

 

Innovativ teknologi er vejen frem

Vores smartphone er blevet en fast del af hverdagen, og vi bruger den til mange praktiske gøremål i løbet af en dag. Den bruges ikke længere kun til at ringe og sende sms’er. Og det er der også taget højde for i denne bil. Du kan let og uden problemer sammenkoble din bil med din smartphone. Den integrerede teknologi gør det muligt at gøre din smartphone som en fast del af din bil, og både kommunikation, musik og praktiske ting bliver pludselig meget lettere. Hele teknologien bliver styret via den store touch screen i midten af bilen, og der er et godt overblik og overskuelighed over skærmen. Denne teknologi er med til at gøre bilen en del af den moderne teknologi og dermed mere brugervenlig, som en del af din hverdag.