Den kompakte hatchback

En lille, men super smart, Volvo er en Volvo V40. Det er en kompakt bil, men stadig med god plads. Bilens størrelse gør den god for den lille familie der bor i byen. Den har fin plads til passagerer og bagage og kan let navigeres rundt i små gader i byerne. V40 er en Hatchback hvilket vil sige, at bilens form er lidt større bagtil og af døren til bagagerummet er større end normalt. Ofte har man også større mulighed for indretning og tilpasning af bagagerummet i en hatchback.

 

En bil med stil

Denne Volvo er en af de mest sælgende modeller fra Volvo. Modellen ser super smart ud udefra og stilen går igen inde i bilen. Det er en bil der er indrettet med fokus på detaljerne og de rene linjer både inde- og uden på bilen. Du kan let afspejle din egen stil på bilens farve og individuelle indvendige tilpasninger.

 

Kompakt model med masser af plads

V40 er som sagt perfekt som bybil. Selvom bilen ude fra kan se lille og lettere kompakt ud, så skal man ikke være bekymret for pladsen. Så snart man har sat sig ind i bilen for første gang, om enten det er på førersædet eller som passager, så vil man fornemme rummeligheden med det samme. Igen vil føle sig klemt på bagsæde og som fører af bilen har man god afstand og direkte adgang til alt det man har brug for. Er i en lille familie med 1-2 børn, så passer bilen perfekt til jer. Skal børnene køres til sport, skal i køre på familieferie eller skal du blot handle ind? Så er vil en V40 være et perfekt valg for jer pga. pladsen og tilgængeligheden.

 

Bilen parkerer af sig selv

Parkering er ikke altid lige nemt og især ikke hvis man skal parallelparkeres. Men med en ny og innovativ teknologi kan man få hjælp af bilen til at parkere perfekt på både normale parkeringspladser og der hvor man ellers skal parallelparkere. Med Park Assist Pilot skal man blot køre hen foran den parkeringsplads man vil holde på, og så kan bilen selv styre sig ind på plads. Du kan se fugleperspektiv af bilen på et kamera, så du er helt sikker på, at bilen ikke rammer noget på vejen. Det er dog ikke kun parkeringen der indeholder innovativ teknologi i mange nye biler, men også teknologien som får bilen til at holde afstand til andre biler og sikrer en mere sikker kørsel. Bilerne bliver klogere og klogere og kan let integreres som en del af hverdagen, både teknisk og praktisk.