Volvo

Den klassiske Volvo

Hvis man skal nævne en bil der er elsket af mange, så er det i hvert fald Volvo V60. Det er en smart bil med motoren i orden og designet 100% hvor det skal være. Foruden at være en lækker stationcar, så er denne model også blevet kåret som årets Business Bil i 2019, og den har endda vundet en stor sejr over konkurrenterne. Sejren blev vundet over konkurrenter som bestod af blandt andre en VW Passat, Opel Insignia Country Tourer og Peugeot 508 GT-line og konkurrencen fandt sted på Fyn.

 

Den bedste familiebil

Der er især mange familier der falder den elegante Volvo V60. Bilen er praktisk med det store bagagerum og den rummelige kabine. Der er plads til hele familien og man kommer ikke til at gå på kompromis med hverken plads, design eller indvendige elementer i bilen. Det er en perfekt bil til den klassiske familie, og man får en bil der er i det bedste segment for stationcars. De luksuriøse indvendige elementer og materialer vil skinne igennem lige med det samme og du vil ikke fortryde det, hvis du vælger en V60. Bilens indre består af høj komfort og man føler en sammenhørighed mellem bilens elementer og interiør, med det samme man sætter sig ind i bilen for første gang.

 

Smart teknologi

Som alle de andre nye modeller fra Volvo, så har den nyeste version af V60 også alt den nyeste teknologi. Som køber af en Volvo fortjener man at få en bil der har alle de elementer man har brug for. Derfor er der komplet Apple CarPlay og Android Auto i bilen som gør det muligt at koble din bil og din smartphone sammen, og på den måde bliver din nye bil en del af din hverdag.

 

Forskellige modeller

Du kan få denne eftertragtede model fra Volvo i forskellige klasser. Der er blandt andet den velkendte ”normale” stationcar, men også den robuste Cross Country. Forskellen på de to er, at Cross Country er mere robust og kan holde til at kører i lidt mere kompliceret terræn. Udseendemæssigt ser Cross Country lidt mere ”tung” og kraftig ud, hvilket blandt andet vises ved de kraftige hjul. Man kan godt se, at denne kan holde til mere end den klassiske model kan. Foruden den klassiske model og Cross Country kan du også få V60 i 3 komplette udstyrs niveauer: Momentum, Insciption og R-design. Besøg din nærmeste forhandler og find den model der passer bedst til dine behov.