Volvo xc90

Den elegante SUV

SUV – Sport Utility Vehicle som forkortelsen står for. SUV’ere er kendte for deres klassiske sporty look. Det er en bil der ser hurtig ud, og en bil der kan holde til at kører i meget forskelligt, og svært terræn. Det er ikke nødvendigvis en bil med firehjulstræk, men muligheden for terrænkørsel er stadig til stede hos de elegante SUV’ere. Mange bilproducenter med respekt for sig selv, har også en SUV i deres sortiment, og en rigtig lækker en af slagsen kommer fra Volvo. Her er der tale om den luksuriøse og elegante Volvo XC90 SUV. Bilen består af eksklusivt banebrydende teknologi og bilen er sikkerhedsmæssigt helt i top. Det er bl.a. disse elementer, der gør denne model til en af de bedste i sin klasse.

 

100% sikkerhed

På alle biler bliver der lavet en sikkerhedstest for at sikre, at bilen lever op til diverse sikkerhedskrav. Her er XC90 så god som den overhovedet kan blive. Bilens sikkerhed får de bedste karaktere i Safety Assist Kategorien og den har også fået maksimumpoint i bremsetesten. Denne Volvo er blandt andet bygget med beskyttelse for fodgængere, og derfor er sikkerheden ikke kun i top for passagererne i bilen, men også for de personer der befinder sig uden for bilen. Alle disse sikkerhedselementer som bilen er bygget med, er et rigtig godt bevis på, at Volvo har 100% styr på innovationen og sikkerheden i deres biler.

 

Klassiske og godt designede elementer

Med den lækre Volvo SUV er det ikke kun udvendigt at designet er lækkert, klassiske og med rene linjer. Bilens indre består af de fineste elementer med materialer i bedste kvalitet. De indvendige elementer er fremstillet så der skabes genkendelighed med bilens ydre. Materialerne er i blødt kvalitetslæder og perfekt fremstillede træelementer. Men det er ikke kun udseendet der er i fokus, for også komforten er i top. Sæderne er fremstillet så de passer til kroppens struktur, og så de passer til den måde man, som fører og passager, sidder bedst. Og som ekstra bonus har forsæderne også en funktion der giver massage, og en lændestøtte der er styret elektrisk. Simpelthen en bil med designet helt i top både indvendig, udvendig og på komforten.

 

Masser af fedt tilbehør

Til den elegante Volvo XC90 får du en bil som du har mulighed for at gøre til helt dig egen. Der er et stort udvalg af lækkert tilbehør, som du har mulighed for at vælge til din bil. Det tilbehør du kan vælge imellem, gælder både indvendig og udvendig på bilen og det er bl.a. smarte fælge, elegante trinbrætter, optimeret navigation, hundegitter og meget andet.